BringBlomster blev til d. 1/8-22 da Stjær Blomster & Decoplant A/S slog pjalterne sammen, eller planterne om du vil, vi handler jo med blomster og planter. 

Ambitionen for BringBlomster er at tage det bedste fra Stjær Blomster & Decoplant A/S, og lade det mødes i en synergi. Vi vil fortsat som hidtil være garant for friske og smukke blomster, samt vores altid utrolig høje service. 

Vi leverer blomster på bestilling via vores webshop og dækker det meste af Østjylland.

Vores visioner med BringBlomster er at skabe noget der lyser, lyser i varme stunder, som fødselsdage, barnedåb og bryllup, men også når tiden bliver tung, flydende og hård, som når vi mister nogen vi har kært. Blomsterne er mere end blomster, de er tanker og følelser der for form, de er en måde at sige ting på som kan være svære at sige med ord, men understrege hvordan vi holder af mennesker som er i vores liv eller forsvinder ud af det. At binde buketter er at hjælpe andre mennesker med at formidle dette, og det er vidunderligt at få lov at bruge sine hænder til at skabe noget smukt som andre mennesker kan få glæde af.

Vi bringer alle vores buketter, planter mm. ud i vores elbiler - som vi siger, vi leverer grønt, grønt.

I er meget velkommen til at sende os en e-mail på kontakt@bringblomster.dk så vender vi hurtigst muligt tilbage.